lauantai 2. marraskuuta 2013

Hölmöläisten keittiöremonttia

Olenkin useasti maininnut, että kärsimme todella pahasta keittiökuumeesta. Pari viikkoa sitten ikean reissulla päätimme hankkia ensimmäisen yläkaapin.. Oveksi valikoitui valkea veddinge ja vetimeksi blankett.

 
 
Ajattelimme, että uusimme yläkaapit ensi pikkuhiljaa. Alakaapit uusimme sitten joskus, kunhan olemme selvittäneet lattian uusimiseen liittyviä juttuja ja löytäneet sopivan lattialaatan. Tarkoitus on siis laittaa lattialämmitys ja laatat, että saamme ikkunan alapuolelle runsaasti lisää säilytystilaa vetolaatikoilla.

 
Valmiina keittiö näyttää suurinpiirtein tältä! Toiminnallisesti emme ole viiteen vuoteen huomanneet keittiössä mitää isompaa ongelmaa, mutta pientä hienosäätöä ajattelimme tehdä. Mikroa tarvitsemme niin vähän, että haluamme sen hiukan syrjempään ja astiakaapit astianpesukoneen (integroituna vasemassa reunassa) yläpuolelle. Ikean suunnitteluohjelma varoitti, että lieden molemmille puolille on jätettävä tilaa, mutta emme ole kokeneet ongelmaksi (päinvastoin!) altaan sijaintia lieden vieressä. Kodinkoneet uusimme sitä mukaa, kun rikkoontuvat. Valot, pistorasiat, allas, hana ja välitilan lasi ovat saavat jäädä, koska ovat mieleisiä ja hyväkuntoisia.
 


Huh, saikohan kukaan tästä mitään selvää? :D

Ei kommentteja: