perjantai 5. joulukuuta 2014

Kurkistus tytön huoneeseen ja muutama ongelma

Nyt on neitokaisen huone tapetoitu ja lipasto hankittu. Tyttö sai itse valita tapetin ja suureksi ihmetyksekseni hän ei halunnutkaan mitään värikästä! Pallotapetti oli ykkösvaihtoehto alusta asti, mutta väri vaihtui tilaushetkellä pinkistä harmaaksi. Alun perin itse olisin halunnut tapetin pinkeillä palloilla, mutta päätös oli tyttösen. Tapettia viikon verran katselleena täytyy todeta tyytyväisenä, että harmaa oli erittäin hyvä valinta.


Vaatekaapit uusitaan todennäköisesti alkuvuonna ja ne tulevat olemaan hiukan entisiä pienemmät, niin syvyydessä kuin leveydessä. Avautuvat ovet ovat erittäin epäkäytännölliset, joten uusi vaatekaappi on liukuovellinen, jossa toinen ovi on valkea ja toinen peili.


Yleensä remonttia aloittaessa minulla on selvät suunnitelmat ja tarvittavat tuotteet mielessä, mutta nyt on muutamia ongelmia ja mutkia matkassa. Ongelmana on nimittäin löytää mitoiltaan ja tyyliltään sopiva koulupöytä. Haluaisin pöydän olevan linjassa uusien vaatekaappien kanssa, joten pöydän syvyys pitää olla 50cm ja leveys voi maksimissaan olla 130cm. Mutkia matkaan aihetta ideoiden puute tekstiileiden suhteen. Verhoja eikä päiväpeittoa ole tällä hetkellä huoneessa ollenkaan ja matto lähtee kohta eteenpäin.. Musta-harmaa-valkea pohjalla mennään, mutta vähän haluaisin tyttömäistä piristettä huoneeseen.


Ei kommentteja: